UIF - United Islands Freeroam Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

UIF updated to SA-MP 0.3.7

Pages: [1]

Author Topic: Vehicle objects - /VO command not working.  (Read 320 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Gergi

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 1060
  • SA-MP Name: urt.Gergi
  • Fly... baby fly....
Vehicle objects - /VO command not working.
« on: September 06, 2019, 04:35:06 PM »

Maybe i'm wrong. but try to test it on your car, is it working? "Not gonna say much becoz title says it all"
« Last Edit: January 04, 2020, 04:26:17 PM by Kraxar⠀ »
Logged

UIF Administrator-Discord Moderator. Contact me if you need help. Gergi#7309

Rowan

  • Staff Manager
  • Sr. Member
  • *******
  • Posts: 1654
Re: Vehicle objects - /VO command not working.
« Reply #1 on: September 06, 2019, 04:52:15 PM »

This issue has already been reported and will be fixed as soon as possible.
Logged

[A]ntony.

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 754
  • SA-MP Name: [A]ntony.
  • Since build 125
Re: Vehicle objects - /VO command not working.
« Reply #2 on: September 06, 2019, 09:52:00 PM »

Already reported. Wait for a new update
Logged

Gergi

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 1060
  • SA-MP Name: urt.Gergi
  • Fly... baby fly....
Re: Vehicle objects - /VO command not working.
« Reply #3 on: September 08, 2019, 03:19:11 AM »

Since the bug got fixed now, topic can be locked
« Last Edit: September 11, 2019, 04:02:14 PM by Gergi »
Logged

UIF Administrator-Discord Moderator. Contact me if you need help. Gergi#7309
Pages: [1]
 

Page created in 0.081 seconds with 19 queries.